OM FL Teknik

Bag FL Teknik finder du Flemming Svendsen-Tune, samt et team at erfarne medarbejdere.

Flemming er drivkraften i foretagendet, hvor han står bag idé udvikling og projektledelsen.

Du kan læse mere om Flemmings kvalifikationer herunder. 

SOM DRENG

Helt fra lille dreng har Flemming haft interesse for teknik og fart, der blev arbejdet med knallert , crosser og han byggede egen gokart. De sidste par år af skolen begyndte interessen for traktortræk, hvor Flemming kom med Teamfox rundt til traktortræk i hele Europa.

TEAMFOX

Teamfox er et Tractor Pulling Team, som har eksisteret i 28 år. og har kørt på højeste niveau i hele europa.

Da de gamle ejere valgte at stoppe i 2003 , blev det overtaget af Flemming og Martin , som har kørt det de sidste 10 år. Den første vinter blev brugt til at opbygge en ny trailer, helt fra bunden, til at transportere traktoren, ligesom Flemming har bygget ny chassis til traktoren. Vedligehold og optimering af motorer, gearkasse og bagtøj, samt alle elektriske styringer, har givet en meget solid erfaring med hydraulik, og elektroniske styringer.

 

SCANTRAPPER A/S

Arbejdslivet startede som smed ved Scantrapper i Skjern, hvor der blev fremstillet håndlavede trapper, gelændere og altaner. Her fik Flemming den første erfaring med materialer , og med arbejdsgangen med stålemner og montering. 

VM TARM A/S

Ved VM Tarm bestod arbejdet af opbygning af lastbiler, primært tankvogne til olie og farligt gods, samt tankvogne til fodertransport og gylletankbiler. Bilerne blev opbygget i både stål, aluminium og rustfri stål, påbygning af hydraulikanlæg og pneumatik samt elstyringer, dette gav en meget bred forståelse og stor viden herom. 

STORE NØRD

Alle børn og også mange voksne husker DR programmet: STORE NØRD med Flemming og Martin. De 2 kreative Nørder fra vestjylland som kunne mere end de fleste……Der blev optaget 20 forskellige afsnit hvor Nørderne byggede de mærkligste maskiner og ting , som ingen troede kunne komme til at fungere. Sjove og skøre maskiner som kunne sejle, fjerne bomber, klippe træer over, og selv en brandbil. Det var ikke særligt miljørigtigt , men det var sjovt og spændende.

GIVE STÅLSPÆR A/S

Så startede arbejdet som robot og CNC operatør ved Give Stålspær, hvor der netop var bygget ny afdeling med CNC bearbejdningsmaskiner og svejserobotter, for at effektivisere arbejdet med fremstilling af stålspær. På baggrund af Flemmings store forståelse for teknikken med styring af robotter og CNC maskiner, blev Flemming afdelingsleder , med ansvar for hele produktionens daglige drift, vedligehold og optimering og udbygning af robotter og CNC maskiner.

FL Teknik APS

Nu udvikles lastbiler, robotter og maskiner , som er tilpasset kundens behov og ønsker, små som store opgaver.

Vi har leveret løsninger til

FL Teknik ApS

Hvidelvej 18
7400 Herning

CVR: 35 84 00 01