Skip to main content

VORES SPECIALE

Løsninger til lastbiler

Volvo med fassi kran

Opbygning fra bunden

FL Teknik tilbyder opbygning fra bunden. Vi bygger både på brugt og nye chassiser og alle opbygningerne bliver tilpasset specielt efter kundernes behov og ønsker. Vi laver opbygninger i både stål og alu. Desuden kan disse opbygninger tilpasses med mange optioner, kraner, værktøjs kasser, bak kamera, spil, ramper, slisker, 
led lys, hydraulik m.m.


Special opbygninger

FL Teknik tilbyder special opbygninger af både nye og gamle biler. Intet er for vildt for os, vi har lavet alt fra Danmarks største lastbil monterede kran til sættevogns trailere indrettet for svejse undervisning med alt i udstyr.


Renovering

FL Teknik har stor erfaring med renovering af lastbiler, vi renovere både lastbiler, gravmaskiner, trailere, minilæsser m.m. Vi renovere hydraulik systemet, el systemet,, kran og læsse ramper, skifter slid dele, afrenser rust, maler m.m. 


Kran montering

FL Teknik montere kraner, store som små. Vi tilbyder både udskiftning af eksisterende kran, samt montering af ny eller brugt kran alt efter dit ønske. Vi forhandler Fassi Kraner og er altid klar med en go pris på en ny kran, men vi hjælper også gerne med montering af en kran af ander fabrikat.


Tilpasset til behov

FL Teknik har altid kundens ønsker og forventning i fokus. Vi laver kunde til passede opbygninger hver gang, og finder altid en løsning som holder.


Maskin udvikling

FL Teknik har stor erfaring med udvikling af maskiner, store som små. Vi har har både udviklet store maskiner til at håndtere vindmølle tårne med og mindre maskiner til oprulning af slanger. Vi er altid klar på en ny udfordring og altid med dit behov i fokus.