VORES SPECIALE

Løsninger til lastbiler

Opbygning fra bunden

FL Teknik tilbyder opbygning fra bunden. Vi bygger både på brugt og nye chassiser og alle opbygningerne bliver tilpasset specielt efter kundernes behov og ønsker. Vi laver opbygninger i både stål og alu. Desuden kan disse opbygninger tilpasses med mange optioner, kraner, værktøjs kasser, bak kamera, spil, ramper, slisker, 
led lys, hydraulik m.m.


Ombygning

FL Teknik tilbyder ombygning af brugt biler. Vi laver både små og store ombygninger og altid med kundes ønske i fokus. Vi laver ombygninger i både stål og alu. Desuden kan disse ombygninger suppleres med mange optioner, værktøjs kasser, spil, ramper, slisker, 
led lys, hydraulik, bak kamera m.m.


Renovering

FL Teknik har stor erfaring med renovering af lastbiler, vi renovere både lastbiler, gravmaskiner, trailere, minilæsser m.m. Vi renovere hydraulik systemet, el systemet,, kran og læsse ramper, skifter slid dele, afrenser rust, maler m.m. 


Kran montering

FL Teknik montere kraner, store som små. Vi tilbyder både udskiftning af eksisterende kran, samt montering af ny eller brugt kran alt efter dit ønske. Vi forhandler Fassi Kraner og er altid klar med en go pris på en ny kran, men vi hjælper også gerne med montering af en kran af ander fabrikat.


Tilpasset til behov

FL Teknik har altid kundens ønsker og forventning i fokus. Vi laver kunde til passede opbygninger hver gang, og finder altid en løsning som holder.


Maskin udvikling

FL Teknik har stor erfaring med udvikling af maskiner, store som små. Vi har har både udviklet store maskiner til at håndtere vindmølle tårne med og mindre maskiner til oprulning af slanger. Vi er altid klar på en ny udfordring og altid med dit behov i fokus.

Vi hjælper også med

Vi udvikler værktøjer, robotter og maskiner, som kan aflaste virksomhedens medarbejdere for tunge løft, dårlige arbejdsstillinger, farligt arbejde i store højder, arbejde i dårligt klima, farligt arbejde i tuneller dybt under jorden, under vand, arbejde hvor der er fare for jordskred og sammenstyrtning. 

Det kan være maskiner som kan arbejde i mørke, regn og kulde, og under vand med meget dårlig sigtbarhed – netop disse faktorer kan forsinke en stor proces i længere tid end nødvendigt, hvor det ikke er muligt for mennesker at arbejde tilstrækkeligt sikkert, her kan robotten arbejde og færdiggøre arbejdet hurtigere, og omkostningerne kan minimeres. Vores produkter kan udføre disse operationer uden fare for menneskelige skader og nedslidning. 

Vi udvikler tilpassede løsninger udfra kundernes behov og ønsker, det er både produktudvikling af prototyper, test, implementering og derefter masseproduktion, samt tilpasning og service. Vi udvikler produkter som indeholder en del robotter, hydraulik, pneumatik, PLC styringer, elektronik, motorer og smedearbejde. 

Når kunden kommer med en opgave er vi med i udviklingsfasen med ideer og udkast til færdige løsninger. Vores kunder er vindmøllebranchen, olie- og gas, industrivirksomheder, samt små og mellemstore virksomheder med produktion af enhver art, det er alle virksomheder som ønsker optimering og udvikling af ny teknologi.

Vi har leveret løsninger til

FL Teknik ApS

Hvidelvej 18
7400 Herning

CVR: 35 84 00 01