MIT SPECIALE

FL Teknik er ekspert på udvikling og produktion af innovative løsninger til industri og erhverv.

Vi udvikler værktøjer, robotter og maskiner, som kan aflaste virksomhedens medarbejdere for tunge løft, dårlige arbejdsstillinger, farligt arbejde i store højder, arbejde i dårligt klima, farligt arbejde i tuneller dybt under jorden, under vand, arbejde hvor der er fare for jordskred og sammenstyrtning. 

Det kan være maskiner som kan arbejde i mørke, regn og kulde, og under vand med meget dårlig sigtbarhed – netop disse faktorer kan forsinke en stor proces i længere tid end nødvendigt, hvor det ikke er muligt for mennesker at arbejde tilstrækkeligt sikkert, her kan robotten arbejde og færdiggøre arbejdet hurtigere, og omkostningerne kan minimeres. Vores produkter kan udføre disse operationer uden fare for menneskelige skader og nedslidning. 

Vi udvikler tilpassede løsninger udfra kundernes behov og ønsker, det er både produktudvikling af prototyper, test, implementering og derefter masseproduktion, samt tilpasning og service. Vi udvikler produkter som indeholder en del robotter, hydraulik, pneumatik, PLC styringer, elektronik, motorer og smedearbejde. 

Når kunden kommer med en opgave er vi med i udviklingsfasen med ideer og udkast til færdige løsninger. Vores kunder er vindmøllebranchen, olie- og gas, industrivirksomheder, samt små og mellemstore virksomheder med produktion af enhver art, det er alle virksomheder som ønsker optimering og udvikling af ny teknologi.

FL Teknik ApS

Hvidelvej 10D
7400 Herning

CVR: 35 66 98 33

Kontakt

info@flteknik.dk

Tlf: 69 15 02 00
Mobil: 23 10 31 60